Geen puffers meer

Toen mijn jongste zoon ongeveer een half jaar was kwam ik in contact met Iris. Iris vertelde mij dat ze bezig was met allergiebehandeling aan de hand van acupressuur. Ze vertelde over haar behandelingservaringen en bij mij gingen toen meteen bellen rinkelen, ik vond het een heel herkenbaar verhaal. Veel ziek zijn, heel benauwd zijn, volle bronchiën, mijn zoon had er dan ook nog veel oorontstekingen bij. Iris maakte mij nieuwsgierig naar haar behandeling en hebben dan ook een afspraak gemaakt. Ze heeft mij uitgelegd wat de behandeling inhoudt en we zijn daarna aan de slag gegaan. Na elke behandeling moest ik mijn zoon 24 uur weerhouden van de stoffen waarvoor hij behandeld is. Zo zijn we over een periode van driekwart jaar met soms wat tussenpozen de behandeling doorlopen. Mijn zoon is nu inmiddels ruim 1,5 jaar en het gaat heel erg goed! Sinds het voorjaar gebruiken we geen puffers meer, heeft hij geen oorontstekingen meer gehad en is verder ook niet meer ziek geweest. Super! Wij hebben de behandeling van/bezoek bij Iris altijd als heel prettig ervaren. De rust die Iris met zich meebrengt en de uitkomst die de behandeling geeft, een hele goede combinatie, kan ik wel zeggen!

Buikpijn

De behandelingen bij Iris hebben mij erg goed gedaan. Ik ging naar haar toe omdat ik vaak flinke buikpijn had. Daar heb ik nu veel minder last van. In het algemeen voel ik mij sterker door de behandelingen. Als ik bijvoorbeeld fiets voel ik dat ik meer kracht in mijn benen heb. Maar ook psychisch voel me sterker. Ik maak stappen waar ik jarenlang tegen aan zat te hikken. Ik krijg daarover ook reacties vanuit mijn omgeving. Zo bijzonder hoe de geest en het lichaam op elkaar inwerken. Ik ben blij dat ik besloten heb een aantal sessies te doen bij haar. Het heeft me veel opgeleverd.

Allergie voor voedsel

Inmiddels heb ik beter zicht op hoe het gaat met de allergische reacties op het eten van seizoen fruit. Het is werkelijk fantastisch!!!!

Ik heb aardbeien, mango, druiven, wortelen enz gegeten. Al maanden geen klachten meer.

Heel fijn nu de zomer weer in aantocht is.

Alle moeite van ons wordt beloond. Nog veel dank voor je geduld ook.

Dieren- en pollenallergie

Ik was wat sceptisch want wat kan je zonder naalden, pillen en operaties nou doen aan een allergie waar je al je hele leven mee loopt? Niets bleek minder waar! Dankzij de allergie behandeling kan ik trots vertellen dat ik een kat kan aaien zonder verschrikkelijk te niezen en jeuk te hebben aan mij ogen. Rond deze tijd van het jaar komen de kleine polletjes weer los en ik heb hier geen last van. Mijn grote droom en wens is een hondje, dankzij de therapie kunnen wij dit binnenkort mogelijk maken. Een ondenkbare vooruitgang. Ik zou NAET zeker aanraden en aanbevelen.